2013-02-12 09:12:32• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - képtelen a munkára koncentrálni

Napi horoszkóp február 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Van valaki a környezetében, akinek nagy szüksége volna az ön segítségére. Méghozzá éppen akkor, és éppen ott, ahol van. Valószínűleg egy fiatalabb hölgyismerőse az illető. Hallja meg a kérését, akkor is, ha halkan szól!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon nem ismer határokat: telis-tele van ötletekkel, és szerencsére ezt a főnökei előtt sem kell eltitkolnia. Ma mindenkit meghódíthat, a legnagyobbakat is. Bizonytalankodás helyett tárja fel előtte a terveit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Míg mások a körmüket rágva rettegnek, önben megfogalmazódik végre a módja annak, hogyan is keveredhet ki a mély kátyúból, amibe ön és sorstársai is jutottak. Mindig van kiút. Ebben ma ön útmutató lehet. Ma is, és holnap is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egy barátja ma sokat segíthet önnek abban, hogy megoldja a magánéleti problémáit. Ön azt hiszi talán, hogy azok nem is problémák. Még az is lehet, hogy áldásnak véli azt, ami átok. Valaki végre felnyitja a szemét az igazságra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A nap folyamán egy kisebb összeg ütheti a markát. Örüljön neki, de azért ne költse el mindet egyszerre. Ez annyira nem nagy pénz ugyan, hogy hosszabb távon számottevő legyen, de most rövidtávra is kell gondolnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Önnek is be kell látnia: akármennyire is egyedülien tökéletesnek találja magát, mégsem boldogulhat a tökéletlen többiek nélkül. A jó munkaszervezéssel is jobban boldogul, mintha mindent magának kellene csinálnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma valahogy képtelen a munkájára koncentrálni. Ráadásul vannak dolgok, amikre nem talál magyarázatot. Addig hezitál, morfondírozik, hogy a végén még szétforgácsolódik a napja. Jobb lenne végre valamilyen irányt találnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A nemtörődömsége, vagy kapkodása miatt olyan hibát követhet el ma, ami nemcsak önnek, de az egész családjának, vagy cégének nagy érvágást jelenthet. Ha azonban figyel, a hiba elkerülhető. Ne vállaljon ma túl nagy kockázatot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az elmúlt időszak alaposan megtépázta nemcsak az idegrendszerét, de az önérzetét is. Ön nem az a kifejezetten büszke fajta, de nem tűrheti, hogy mindenki úgy bánjon önnel, ahogy azt épp kényük-kedvük kívánja. Álljon a sarkára!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha eddig tűrte is a családja, hogy a magánélete elől a munkájába, esetleg a tanulmányaiba, vagy a hobbijába meneküljön, most újra törődnie kell velük. Nem hivatkozhat folyton a sürgős teendőkre. Valami történik, hogy ez ne így legyen.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Habár az emberi kapcsolatai rendeződni látszanak, még mindig nem megy minden úgy a családjában, hogy azt kielégítőnek találja. Igaz, ön nem is szereti, ha túl simán mennek a dolgok. Ha nincs, hát keresi, sőt kreálja a bajt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma fordulatokban és meglepetésekben bőven lesz része. A végén még majd inkább unatkozni vágyna, habár tegnap még talán mást gondolt. Pedig minden történés jobb, mint az unalom: ez jelenthet megmérettetést, növekedést.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: